Varastossa
Vain %1 jäljellä

3-in-1 tuoli

3-in-1 tuoli tai pöytä. Älykäs toiminnallinen tuoli kahdella istuinkorkeudella tai pienellä pöydällä. 3-in-1-tuoli sopii täydellisesti lastenhuoneeseen. Sillä on useita käyttötarkoituksia, halusitpa tuolin kahdella eri korkeudella tai pienen pöydän.

Saatavana 22 eri väriä.

SKU
10730-config
Alkaen 89,00 €

41cm*34cm*34cm

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme ovat eurooppalaisten vaatimusten ja standardien mukaisia, mikä takaa lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla tekemällä muutaman ostoksen.

Kaikki sänkyjemme kantavat osat on valmistettu massiivipyökistä, mikä varmistaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan kaikkien tuotteidemme pitkäaikaisen kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia sängyissämme yhdessä mukavasta iltasadusta.