Varastossa

Pallolauta

Muuta sängystäsi harjoituskenttä jalkapalloa tai muuta hauskaa urheilua varten pallolaudallamme.

Tämän sänkysi kuulalaudan avulla lastenhuoneesta voi tulla täydellinen tila suosikkitoimintojesi harjoitteluun. Treenaatpa jalkapallotaitojasi tai kokeilet uusia urheilulajeja, tämä pallolauta sopii täydellisesti aktiiviseen pysymiseen.

Sopii puolikorkeaan tai kerrossänkyyn. Sopii etu- tai päädylle.

SKU
15025
145,00 €

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja, jotka varmistavat lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla, vain tekemällä muutama ostos.

Kaikki sänkyjemme tukiosat on valmistettu massiivipyökistä, mikä varmistaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan kaikkien tuotteidemme pitkän kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia sängyissämme yhdessä mukavasta iltasadusta.

Lisätietoja
ColorSnow white - 11