Varastossa
Vain %1 jäljellä

Luola lasten sänkyyn

Kiinteä MDF-luola viihtyisyyttä, hauskanpitoa ja leikkimistä varten

Muuta sängystä ihmemaa käytännöllisellä ja hauskalla sänkyluolallamme, joka voidaan asentaa sekä sängyn sivuille että sängynpäädylle.

Päätät, mihin luola asennetaan sängylle ja kuinka monta sivua haluat lisätä. Esimerkiksi 200 cm sänkyyn voit asentaa kolme sivua täydellisen luolakokemuksen luomiseksi.

Luo kodikas luola sängyn alle, jossa lapset voivat leikkiä ja piilottaa lelunsa. Näin lastenhuone on helppo pitää siistinä ja järjestyksessä.

Mukauta luolaasi: Saadaksesi kuvassa näkemäsi ilmeen, sinun on ostettava kolme kappaletta tätä sänkyluolaa, mutta voit myös ostaa kaksi tai vain yhden sivun haluamasi ulkoasun mukaan. Osta yksi tai useampi puoli tarpeidesi mukaan ja luo täydellinen luola lapsillesi.

 

 

SKU
15040-config
Alkaen 75,00 €

Mitat: 77*90 cm

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja, jotka varmistavat lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla tekemällä muutaman ostoksen. Kaikki sänkyjemme kantavat osat on valmistettu massiivipyökistä, mikä varmistaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta, vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan tuotteidemme pitkäaikaisen kestävyyden. Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia mukavasta iltasadusta yhdessä sängyissämme.