Varastossa
Vain %1 jäljellä

Sänky ilman sälepohjaa (140 cm)

Lasten sänky ilman sälepohjaa, leveys 140 cm. Tässä sängyssä on lisätilaa.

Sänkyä voidaan laajentaa ja rakentaa uudelleen tarpeen mukaan - lisää ulosvedettävä sänky ja tilaa on sekä yöpymisvieraille että säilytystilalle. Tai pidentää jaloilla ehkä puolikorkeaksi sänkyyn tai ... no vaihtoehtoja on monia!

Kuten kaikki tuotteemme, voit valita 22 väristä sänkyäsi suunnitellessasi.

Patjat myydään yksittäin.

SKU
10040-config
Alkaen 269,00 €

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja, jotka varmistavat lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla, vain tekemällä muutama ostos.

Kaikki sänkyjemme tukiosat on valmistettu massiivipyökistä, mikä varmistaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan kaikkien tuotteidemme pitkän kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia mukavasta iltasadusta yhdessä sängyissämme.

Vakiokoko 140x190/200 cm:
• Patjan mitat: 140x190/200 cm

• Ulkomitat: 38x200/210x149 cm

• Materiaali: MDF ja pyökki.