Varastossa
Vain %1 jäljellä

Sohva keskikorkeaan sänkyyn - Moon

Uudelleenrakennussarja - Sohva keskikorkeaan sänkyyn 90*200 cm.

Jos sinulla on Couch Odin, voit rakentaa sen kysyäksesi.

Tämä setti sisältää tikkaat (10200) ja sängyn (10050).

Voit valita 22 väristämme.

Jos sinulla on sänky, jonka koko on 90*160 cm, 120*200 cm tai 140*200 cm tai haluat rakentaa sänkysi toiseen yhdistelmään, kirjoita sähköpostia osoitteeseen [email protected] niin autamme sinua rakentaa sänkysi uudelleen.

SKU
Moon-config
Alkaen 394,00 €

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja, jotka varmistavat lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla, vain tekemällä muutama ostos.

Kaikki sänkyjemme tukiosat on valmistettu massiivipyökistä, mikä varmistaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan kaikkien tuotteidemme pitkän kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia mukavasta iltasadusta yhdessä sängyissämme.