Varastossa
Vain %1 jäljellä

Suunniteltu turvakaide tangoilla

Hieno design-turvakaide tanskalaistangoilla.

Kun lisäät turvakaiteen sänkyyn, sinun ei tarvitse huolehtia lapsesi putoamisesta yöllä.

Kun valitset tämän design-turvakaiteen, jossa on tangot, tuot jotain ainutlaatuista lastenhuoneeseesi.

Turvakaiteet sopivat kaikkiin sänkyihimme. Sinun tarvitsee vain valita sängyn koko alta.

Vakiovärimme on Lumivalkoinen, joka on ilmeeltään puhdas ja selkeä. Jos haluat muita värejä, meillä on jopa 22 eri väriä 25% lisämaksusta.

SKU
10440-config
Alkaen 129,00 €

Koot:

3/4 turvakaide 200 cm sänkyyn - 25x156 cm

3/4 turvakaide 190 cm sänkyyn - 25x146 cm

1/2 turvakaide 200 cm tai 3/4 juniorisänkyyn 160 cm - 25x116 cm

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja, jotka varmistavat lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla, vain tekemällä muutama ostos.

Kaikki sänkyjemme tukiosat on valmistettu massiivipyökistä, mikä takaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan kaikkien tuotteidemme pitkän kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia mukavasta iltasadusta yhdessä sängyissämme.