Varastossa
Vain %1 jäljellä

Työpöytä 115 cm

Loistava paikka työskennellä kotoa käsin. Kaunis yhdistelmä värillistä MDF-levyä pyökkijaloilla. Mahdollisuus säätää korkeutta ja myös kallistaa yläosaa - tämä tarkoittaa, että iästä ja pituudesta riippumatta sinulla on täydellinen työpöytä...ja myös työstä riippumatta, voit säätää yläosan. Voidaan yhdistää lipastoon tai joihinkin mukaviin hyllyihin.


Pöytätaso saatavilla 22 eri värissä.

SKU
10770-config
Alkaen 379,00 €

Korkeussäädettävä työpöytä laattatasolla. Kaunis kirja yhdistettynä laadukkaaseen pöytätasoon. Käytetty iästä riippumatta...

Pöydän korkeus 60-80cm ja pituus 115x65cm

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa keskitytään laatuun, joustavuuteen ja toimivuuteen. Kaikki huonekalumme ovat eurooppalaisten vaatimusten ja standardien mukaisia, mikä takaa lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla tekemällä muutaman ostoksen.

Kaikki sänkyjemme kantavat osat on valmistettu massiivipyökistä, mikä varmistaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan tuotteidemme pitkän kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia mukavasta iltasadusta yhdessä sängyissämme.