Varastossa
Vain %1 jäljellä

Työpöytä korkeaan sänkyyn

Työpöytä korkeaan sänkyyn

Tämä kirjoitustaulu sopii meidän parvisänkyyn. Luo tilaa sängyn alle. Täällä lapsella on mahdollisuus olla luova tai tehdä läksyjä. Se voidaan asentaa molemmille puolille, joten voit helposti tehdä oman ulosvedettävän sängystä. Sekä pöytä voidaan valita haluttaessa eri väreissä.

Tämä kirjoitustaulu sopii vain Manis-h-sänkyihimme. Korkeiden sänkyjen valikoiman näet täältä. Jos sinulla on jo korkea sänky ja haluat ostaa ylimääräisen kirjoitustaulun, kaikki mitä tarvitset taulun kiinnittämiseen toimitetaan tässä paketissa.

SKU
10750-config
Alkaen 139,00 €

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme noudattavat eurooppalaisia vaatimuksia ja standardeja, jotka varmistavat lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla, vain tekemällä muutama ostos.

Kaikki sänkyjemme tukiosat on valmistettu massiivipyökistä, mikä varmistaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan kaikkien tuotteidemme pitkän kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia mukavasta iltasadusta yhdessä sängyissämme.

Työpöytä sopii Manis-h High Beds -sänkyihimme. Mitat: 91 * 103 cm

Tarjoamme 22 eri väriä.

Yllä voit vapaasti valita haluamasi värin. Haluamme Manis-h:lla tarjota sänkyihimme laajan valikoiman lisätarvikkeita, jotka lisäävät lasten leikkiä ja luovuutta. Lisäksi haluamme myydä tuotteita, joita voidaan käyttää olemassa oleviin tuotteisiimme kulutushävikin vähentämiseksi. Teemme tämän, koska uskomme, että on tärkeää edistää kestävämmän maailman kehittymistä.

Lastenhuone on jatkuvassa kehityksessä oleva tila. Siksi lähes kaikilla tuotteillamme on kasvua. Tältä sivulta löydät inspiraatiota ja oppaita Manis-h:n käyttöön kotona. Jos sinulla on kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin.