Varastossa
Vain %1 jäljellä

1 korkea sänkylaatikko kasvatukseen

Lägg den här lådan under din säng. Lådan är ganska mycket högre än våra standardlådor, vilket ger dig mer förvaringsutrymme. Du måste ha lådorna för 10736 för att de ska få plats under 200 cm sängen. Denna låda är så att du kan göra om din 160 cm juniorsäng till en barnsäng 200 cm.

KOM IHÅG att välja färg på de extra höga benen (10714) till din säng. Benen kommer att göra din säng högre så att lådorna får plats under den.

Vi rekommenderar att du väljer benen i samma färg som din säng.

Vill du ha andra färger har vi 22 olika färger. Alla våra produkter följer de europeiska kraven och standarderna.

SKU
10735-config
Alkaen 74,00 €

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja, jotka varmistavat lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla, vain tekemällä muutama ostos.

Kaikki sänkyjemme tukiosat on valmistettu massiivipyökistä, mikä takaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan kaikkien tuotteidemme pitkän kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia mukavasta iltasadusta yhdessä sängyissämme.

Mitat:

• 39 cm * 44 cm * 75 cm

• Materiaali: MDF ja pyökki.