Inspiraatiota

Inspiraatiota ja vinkkejä lastenhuoneeseen

Löydä inspiraatiota ja vinkkejä hauskoihin ja käytännöllisiin ratkaisuihin lastenhuoneessa.

Lapset kehittyvät jatkuvasti, vaihtavat mielipidettään ja tarpeet muuttuvat. Modernin lastenhuoneen tulee siksi olla sopiva joka yksilölle, johon meidän tuotteemme antavat mahdollisuuden.

Lastensänky, parvisänky, kerrossänky – valinta on täysin sinun. Ainutlaatuisella, moduuleista koostuvalla huonekalujärjestelmällämme on aina mahdollista muokata tai laajentaa sänkyä, jotta lapsen ajankohtaiset tarpeet täytetään.

Leikkivä ja oppiva lapsi on jatkuvasti liikkeellä – tämä vaatii tilaa! Siksi tarjoamme samalla monia fiksuja säilytysratkaisuja, sänkyjen kansaa yhdisteltävien hyllyjen ja lipastoiden muodossa.

Leikkisät lapset

Lapsilla riittää energiaa, ja sen takia rakastammekin heitä. Mikä olisikaan parempaa kuin sänky, jossa leikki, oppiminen ja uni, yhdistyvät. Kuten meillä on tapana sanoa: ”Leikki antaa väsyneitä lapsia”.

Lapsi saa aivan oman leikkinurkkauksensa huoneeseen, hauskalla ja käytännöllisellä parvisängyllä, jossa on liukumäki. Se tekee huoneesta lapsen oman, ja samalla kaiken vilinän ja vilskeen ei tarvitse tapahtua olohuoneessa.
Tällä ratkaisulla saat myös hyvät puitteet säilytystilalle. Katso suurta, moduulisänkyjemme kanssa yhteensopivaa, hylly- ja lipastovaalikoimaamme. Halutessasi tehdä sängystä vieläkin personnaalisemman, tutustu sängynreuna-, verho ja säilytystasku- valikoimaamme.

Ota huomioon sijainti, kun tilaat liukumäellisen sängyn, se täyttää tilan joka suuntaan. Mutta muista – fiksuilla säilytysratkaisuillamme ja sängyn alle mahtuvan kirjoituspöydän tai sohvan ansiosta, sänky on lastenhuoneen ainoa tarvittava huonekalu.


Onko sinulla kysymyksiä uudesta lastensängystäsi? Ota meihin yhteyttä tästä

Tuo oma säväyksesi lastenhuoneeseen

Kun haluat luoda kauniin ja omaperäisen lastenhuoneen, meillä on sinulle juuri sopivat fiksut ratkaisut.

Siisti väri tuo mukavan tunnelman huoneeseen. Siksi tarjoamme lastensänkyjä, parvisänkyjä ja kerrossänkyjä, moderneissa ja persoonallisissa väreissä. Anna itsesi inspiroitua makeista kuvistamme ja värikkäistä ratkaisuista.

Etkö halua koko sängyn värikkäänä? Katso suurta valikoimaamme verhoja, värillisiä laatikoita, säilytystaskuja, päiväpeittoja ja tyynyjä.