Varastossa
Vain %1 jäljellä

Suuri sängyn vetolaatikko, jossa 2 etuosaa

Tyylikäs kaksipuolinen laatikko! Tätä laatikkoa voidaan käyttää sekä sängyn oikealta että vasemmalta puolelta, sillä sen molemmilla puolilla on maalatut etuosat. Näin voit sijoittaa sängyn huoneeseen täsmälleen haluamallasi tavalla murehtimatta laatikon vähemmän houkuttelevasta takasivusta.

Kaksipuolisen laatikon avulla voit optimoida makuuhuoneesi tilan ja helpottaa vaatteiden, vuodevaatteiden tai muiden tavaroiden järjestämistä tyylikkäästi.

Kaksipuolisen laatikon ansiosta sinun ei enää tarvitse huolehtia sänkysi sijainnista huoneessa. Halusitpa sitten oikean- tai vasemmanpuoleisen laatikon, saat tyylikkään ja toimivan säilytysratkaisun, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi.

Sopii Retro Juniorille, mutta voidaan käyttää myös junior Huxie-sänkyjemme alla. Laatikko on kuitenkin hieman lyhyempi mahtumaan Retro-sängyn alle, joten jalkojen ja laatikoiden väliin jää vähän tilaa käytettäessä Huxien alla.

Valitse 22 väristä.

SKU
10747-config
Alkaen 139,00 €

Koko:

P*K*B - 135,5*22*74,5 cm

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja, jotka varmistavat lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla tekemällä muutaman ostoksen.

Kaikki sänkyjemme kantavat osat on valmistettu massiivipyökistä, mikä varmistaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta, vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan tuotteidemme pitkäaikaisen kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia mukavasta iltasadusta yhdessä sängyissämme.

Kaikki tuotteemme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja.