Varastossa
Vain %1 jäljellä

Junioritikkaat ja korkeat junioritikkaat

Junior Ladderia voidaan käyttää useissa paikoissa kotonasi. Lastenhuoneesta keittiöön tai missä tahansa sitä tarvitset.

Junior Ladderimme on tehty sopimaan juniorisänkyyn ja kerrossänkyyn ulosvedettävällä sängyllä tai yhdeksi. Junior-tikkaat on saatavana matalana ja korkeampana versiona.

Toimitetaan liukumattomalla teipillä.

Valitse 22 väristä.

SKU
10199-config
Alkaen 75,00 €

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja, jotka varmistavat lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla, vain tekemällä muutama ostos.

Kaikki sänkyjemme tukiosat on valmistettu massiivipyökistä, mikä varmistaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan kaikkien tuotteidemme pitkän kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia mukavasta iltasadusta yhdessä sängyissämme.

Mitat:

Pienet junioritikkaat: 37 cm * 40 cm * 30 cm

High junior -tikkaat: 58 cm * 40 cm * 34 cm