Konsepti

1. -luokkainen laatu Jos turvallisuus on huippuluokkaa, pitää tietenkin laadunkin olla. Sängyt on valmistettu sileästä massiivipuusta, yhdistettynä vahvasta, tukevasta MDF-levystä valmistettuihin sängynlaitoihin ja sängynpäätyihin. Maali on vesiohenteinen eikä sisällä lapsille haitallisia kemikaaleja. Pinnat testataan ja hyväksytään muun sängyn tavoin tiukimpien eurooppalaisten standardien mukaisesti.
5 vuoden täydennystakuu Tarjoamme viiden vuoden täydennystakuun sängynosista (vakio-osat). Toisin sanoen, voit ostaa lisäosia muokataksesi vuodesohvaasi, puoliparvisänkyäsi, kerrossänkyäsi tai parvisänkyäsi vähintään viiden vuoden ajan ensimmäisestä ostoksestasi.
10 vuoden tuotetakuu Tarjoamme 10 vuoden tuotetakuun valmistusvirheistä. Takuu on sinulle vakuutena siitä, että tuote vastaa laatuvaatimuksiamme. Tavallinen kuluminen arkikäytössä ei tosin oikeuta tuotepalautukseen.
Kokemus, luottamus ja läheisyys Manis-h:lla tarjoamme henkilökohtaista ja kokenutta neuvontaa, mikä tarttuu myös valmistukseen. Olemme kehittäneet ja valmistaneet lasten huonekaluja vuodesta 1972 lähtien, antaen meille vahvan ja laajan tuntemuksen tuotteesta, sekä sen tarpeista ja vaatimuksista. Huolehdimme jokaisesta yksityiskohdasta, alusta loppuun. Tiivistettynä: mahdollisuudet ovat monet, joustavuus melkein rajatonta ja tuotetuntemus vahva
Valmistettu Tanskassa Tuotteemme kehitellään, suunnitellaan ja valmistetaan Tanskassa - suurin osa omassa tehtaassamme, jossa seuraamme jokaista valmistusaskelta tarkasti. Tuotekehittely tapahtuu tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoiden ja lasten kanssa. Testaamme jatkuvasti tuotteitamme päivittäisessä käytössä, saadaksemme mahdollisimman aidon käsityksen niiden kestävyydestä, sekä myöskin tärkeänä tekijänä; kuullaksemme lasten mielipiteitä.
Turvallisuustestit Sängyt ovat kehitelty, testattu ja hyväksytty tiukimpien eurooppalaisten asetusten mukaisesti. Koska leikkiminen on iso osa lasten arkea, on tärkeää, että sängyt kestävät päivittäistä käyttöä, leikkiä ja kulutusta. Tuotteet testataan ja hyväksytään TÜV:n toimesta Saksassa ja FCBA:n toimesta Ranskassa.