Made in Denmark  

Fast & Cheap delivery

Sänkykokonaisuudet

S

Manis-h konseptimme

3-vuotiaasta 14-vuotiaaksi, samalla pohjaratkaisulla. Tämä on nyt mahdollista Manis-h konseptillamme.

Olemme kehittäneet yksinkertaisen rakennusjärjestelmän, jonka voi helposti rakentaa uudelleen laajemmaksi tai toiseen muotoon. Lähtökohtana on sohvasänky, jonka voi loputtomasti koota ja rakentaa uudelleen toiseen muotoon. Sängynreunat ja sängynpäädyt voit valita usean eri mallin joukosta, tai erityisellä ja ainutlaatuisella kuviolla, jotka tuovat huoneeseen omaperäisyyttä. Päiväpeitot, leikkihuoneen verhot, isot tyynyt, pienet tyynyt, sänkysäilytystaskut, patjat siisteissä väreissä ja malleissa, jotka voidaan sovittaa yhteen maun, tarpeen ja iän, tai ihan vain trendien mukaan.

Helppo tapaa uudistaa huone, ilman tarvetta osien vaihtamiselle- sama perusmoduuli uusilla lisäyksillä, tai sama huone uudella designilla.

Manis-h to go

Olemme tehneet asiat helpoksi huonekalukauppiaille- viidellä kollilla voi rakentaa kuusi erilaista sänkyä. Tämä tarkoittaa, että jo melko pienellä varastolla perustuotteet voidaan toimittaa asiakkaalle välittömästi. Toisin sanoen, ei toimitusaikaa kun päätös lastenhuoneen muutoksesta on tehty - tiedämme, että tietyn ikäiset lapset eivät ole kovin kärsivällisiä ja odotus voi olla kestämätöntä...

senge koncept