Varastossa
Vain %1 jäljellä

Ylellinen Visco-patja

12 cm patja yhdistelmällä 8 cm vaahtomuovia ja 4 cm viskoosi. Visco foam on lämpötilaa säätelevä ja muotoilee vartalon muotoa luonnollisella tavalla. Tämä tarkoittaa, että se tukee aina vartaloa siellä missä sitä tarvitaan – riippumatta siitä, miten vartalo on patjalla. ja mikä ruumiinpaino patjalle asetetaan. Patjaa suositellaan siksi kaikenkokoisille ja -painoisille.

SKU
14700-config
Alkaen 429,00 €

Mitat:


90x160x12 cm


140x190x12 cm


90x200x12 cm

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja, jotka varmistavat lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla, vain tekemällä muutama ostos.

Kaikki sänkyjemme tukiosat on valmistettu massiivipyökistä, mikä takaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan kaikkien tuotteidemme pitkän kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia mukavasta iltasadusta yhdessä sängyissämme.

Lisätietoja
ColorAnthracite - 2