Meistä

Omistajuus
Manis-h on tanskalaisomisteinen yritys, jossa yhdistyvät vuosien kokemus nuorekkaan innostuneisuuden ja aloitekyvyn kanssa. Olemme, vuodesta 1972 lähtien, omistaneet ja johtaneet, kansainvälistä, tunnettuihin lasten huonekaluihin myymiseen ja valmistukseen keskittyvää liiketoimintaa. Itsellämmekin on lapsia, joten tunnemme lapsuusajan vaihtelevat tarpeet. Tiedämme pienten prinsessoiden kasvavan isoiksi tytöiksi, ja pikku sotilaiden muuttuvan isoiksi koulupojiksi, joilla on tarvetta ”coolille” kirjoituspöydälle. Lasten leikkiessä kaikkea mahdollista ja mahdotonta voi sattua, siksi haluamme varmistaa tuotteidemme turvallisuuden, ei ainoastaan ottaen huomioon asetukset ja standardit vaan myöskin odottamattomimmat leikit huomioiden.

Yritysvastuu
Meillä on yrityksenä ja kuluttajina suuri vastuu ympäristöstämme. Me Manis-h:lla kiinnitämme paljon huomiota, turvallisuutta ja materiaaleja koskeviin lakisääteisiin vaatimuksiin, kuten myös ympäristön varjelemiseen.

Työntekijöiden palkkaamisessa ja alihankkijoiden valinnassa kunnioitamme jokaista yksilöä ja kulttuuria, ketään syrjimättä ja tukemalla oikeutta kuulua ammattijärjestöön. Lapsi- ja orjatyötä emme tietenkään hyväksy.

Liikeidea
Päätoiminta on 3-14 vuotiaille suunnatuiden huonekalujen myynti, sisään-osto ja valmistus.

Huonekalut koostuvat moduuleista, jotka voidaan koota ja laajentaa kokonaisuudeksi monin eri tavoin, jatkuvasti mukautumaan tarpeisiin.

Moduulijärjestelmiä voidaan täydentää eri lisäosilla, jotka luonnollisesti sopivat moduulikokonaisuuksiin.


Visio
Manis-h haluaa tarjota sänkyratkaisuja lastenhuoneeseen - sopivine lisätarvikkeineen sekä huonekaluille että huoneeseen - laajalle kohderyhmälle koostuen 3-14-vuotiaisista.

Missio
Laajemman kohderyhmän tavoittaminen laajan jälleenmyyntiverkoston kautta, optmoidulla näyteillepanolla ja vaihtuvilla designeilla ja teemoilla.

Perusarvot
Joustavuus - joustava sänkyjärjestelmä joustavat ratkaisut asiakkaille, joustava työnantaija

Eettisyys & moraalit - Tuotteiden, työympäristön ja lähiympäristön turvallisuus. Ympäristötietoisuus ajatuksessa ja toiminnassa. Luonnollista maalaisjärkeä.

Pitkä kokemus-Työskentely kohderyhmän ja vastaavien tuotteiden parissa vuodesta 1972. Tuntemus tuotteen vaatimuksista, valmistusmenetelmistä sekä materiaaleista. Asiakasryhmien ja jakelukanavien tuntemus.