Varastossa
Vain %1 jäljellä

Keskikorkea sänky korkeaan kerrossänkyyn - Lepus

Uudelleenrakennussarja - Keskikorkea sänky korkeaan kerrossänkyyn 90*200 cm.

Jos sinulla on Middle High bed Ask, voit rakentaa sen Maialle.

Tämä setti sisältää sängyn ilman sälepohjaa (10000) ja sälepohjan (10910)

Voit valita 22 väristämme.

Jos sinulla on sänky, jonka koko on 90*160 cm, 120*200 cm tai 140*200 cm, tai haluat rakentaa sängyn toiseen yhdistelmään, kirjoita sähköpostia osoitteeseen [email protected] niin autamme. rakennat sänkysi uudelleen.

SKU
Lepus-config
Alkaen 254,00 €

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja, jotka varmistavat lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla, vain tekemällä muutama ostos.

Kaikki sänkyjemme tukiosat on valmistettu massiivipyökistä, mikä varmistaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan kaikkien tuotteidemme pitkän kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia mukavasta iltasadusta yhdessä sängyissämme.