Varastossa
Vain %1 jäljellä

Retro-sänky 4 pyökkijalalla

Retro-sänky pyökkijaloilla. Valitse 2 koosta ja 22 väristä.

Pidennä sänkyä selkänojalla ja turvakaiteella - ja ehkä kauniin värisenä

Tätä sänkyä käytetään Retro-yhdistelmässä, eikä sitä voi yhdistää Manis-h- tai Huxie-järjestelmien kanssa. Huomaa, että jos haluat laatikoita, 200 cm sänkyyn suositellaan juniorlaatikoita - eikä juniorsängyn alle - pyökkijalkojen asennuksen vuoksi.

SKU
12000-config
Alkaen 159,00 €

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja, jotka varmistavat lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla tekemällä muutaman ostoksen.

Kaikki sänkyjemme kantavat osat on valmistettu massiivipyökistä, mikä varmistaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta, vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan tuotteidemme pitkäaikaisen kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia mukavasta iltasadusta yhdessä sängyissämme.

Kaikki tuotteemme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja.

 

Juniori 90x160 cm:
• Patjan mitat: 90x160 cm

• Ulkomitat: 39x170x99 cm (K * P * S)

• Materiaali: MDF ja pyökki.

Vakiokoko 90x200 cm:
• Patjan mitat: 90x200 cm

• Ulkomitat: 39x210x99 cm (K * P * S)

• Materiaali: MDF ja pyökki.