Varastossa
Vain %1 jäljellä

Katto ja sivut Medusa-sängylle (160 cm)

Katto ja sivut Medusa-talon sänkyyn.

Käännä sänky ylösalaisin. Aseta sälepohja ja sänky ja tee Medusa-talosänky. Myöhemmin voit kääntää sängyn takaisin normaaliksi, kun käytät sitä vakiosänkynä.

OBS. Sinun on myös ostettava sänky ja sälepohja tehdäksesi Medusa-sängyn. Tämä on vain katto ja sivu

SKU
15960-config
Alkaen 429,00 €

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja, jotka varmistavat lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla, vain tekemällä muutama ostos.

Kaikki sänkyjemme tukiosat on valmistettu massiivipyökistä, mikä takaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan kaikkien tuotteidemme pitkän kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia mukavasta iltasadusta yhdessä sängyissämme.

Mitat:
• Patjan mitat: 90x160cm

• Ulkomitat: 38x160 cm (K * P * S)

• Materiaali: MDF ja pyökki.