Varastossa
Vain %1 jäljellä

Turvakaide alasänkyyn

Mukava tanskalainen turvakaide alavuodetta varten.

Kun lisäät turvakaiteen sänkyyn, sinun ei tarvitse huolehtia lapsesi putoamisesta yöllä.

Kun valitset tämän turvakaiteen, tuot jotain ainutlaatuista lastenhuoneeseesi.

Nämä turvakaiteet sopivat vain kerrossängyn alempaan kerrossänkyyn, koska koko on vain 76 cm.

Vakiovärimme on Lumivalkoinen, joka on ilmeeltään puhdas ja selkeä. Jos haluat muita värejä, meillä on jopa 22 eri väriä 25% lisämaksusta.

Muista ostaa pieni jalka (10499)

SKU
10480-config
Alkaen 89,00 €

Koot:

Alempaan kerrossänkyyn 1/2 turvakaide 160 cm juniorisänkyyn 25x76 cm

Muista ostaa pieni jalka (10499)

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja, jotka varmistavat lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla, vain tekemällä muutama ostos.

Kaikki sänkyjemme tukiosat on valmistettu massiivipyökistä, mikä takaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan kaikkien tuotteidemme pitkän kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia mukavasta iltasadusta yhdessä sängyissämme.