Varastossa
Vain %1 jäljellä

Vuodesohva

Ulosvedettävä sohva

Tämä ulos vedettävä sohva voidaan sijoittaa korkean sängyn alle. Sängyn alle on helppo luoda viihtyisä nurkkaus, jota voidaan tarvittaessa käyttää myös lisävuoteena. Ulosvedettävä sohva ja patja voidaan vetää ulos niin, että sohvasta tulee 180 cm pitkä.

Valitse 22 kauniista väristämme

Patja ei sisälly hintaan - MUISTA ostaa patja.

SKU
10710-config
Alkaen 229,00 €

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja, jotka varmistavat lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla, vain tekemällä muutama ostos.

Kaikki sänkyjemme tukiosat on valmistettu massiivipyökistä, mikä takaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan kaikkien tuotteidemme pitkän kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia sängyissämme yhdessä mukavasta iltasadusta.