Varastossa
Vain %1 jäljellä

Kääntyvä tuoli

Kääntötuoli, jota voi säätää korkeuden mukaan. Istuimessa on helppo ja joustava kääntötoiminto, joten tuoli on helposti säädettävissä halutulle korkeudelle pituudestasi riippumatta. Tuolia voidaan käyttää koko kodissa tai käyttää yhdessä työpöytämme kanssa.

Tuolin runko on valmistettu luonnonpyökistä yhdistettynä MDF-istuimeen, josta voit valita haluamasi värin. Katso kaikki 22 eri väriä ja valitse haluamasi väri alta.

SKU
10720-config
Alkaen 185,00 €

Istuin: 30 cm

Korkeus: säädettävä 50-70 cm

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa keskitytään laatuun, joustavuuteen ja toimivuuteen. Kaikki huonekalumme ovat eurooppalaisten vaatimusten ja standardien mukaisia, mikä takaa lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla tekemällä muutaman ostoksen.

Kaikki sänkyjemme kantavat osat on valmistettu massiivipyökistä, mikä varmistaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan tuotteidemme pitkän kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia mukavasta iltasadusta yhdessä sängyissämme.