• Korkealaatuinen
  • Hyvä palvelu
  • Made in Denmark

Lastensängyt

L

PUOLIKORKEAT SÄNGYT LUOLALLA, , LIUKUMÄELLÄ JA KIRJOITUSPÖYDÄLLÄ

Omassa tehtaassamme Tanskassa valmistetut korkealaatuiset puolikorkeat sängyt. Yhdistä itse värit tytöille tai pojille hauskoihin leikkiverhoihin. Meiltä löydät puolikorkeat sängyt liukumäellä ja kirjoituspöydällä sekä leikkiverholla. Valitse sängyn väri valkoisen ja antrasiitinharmaan välillä ja jalat pyökistä tai sängyn värissä. Sängyt ovat saatavilla standardimittaisina ja juniorisänkyinä ja voidaan myös valmistaa erikoismitoilla. Kaikki puolikorkeat sängyt voidaan muokata esim. kerrossängyiksi tai laskea normaaliksi vuoteeksi ja siten seurata lapsen kasvua.

Mikäli kaipaat lisätarvikkeita sängylle löydät ne täältä.

Tuotteet 1-10 / 30

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
Talosänky sängynlaidoilla ja reunoilla

Talosänky sängynlaidoilla ja reunoilla

Talosänky sälepohjalla, rungolla, etupuolella ja kehyksellä pyökki-puusta. Muotoiltu ja laminoitu koivu-sälepohjalla takaamaan optimaalisen makuumukavuuden. Tällä tuotteella et saa vain korkealaatuista sänkyä vaan kätevän talosängyn etureunalla ja tyylikkäällä kehyksellä, jonka koristeluun vain mielikuvitus asettaa rajan. Pyökki-kehys voidaan halutessa poistaa ja talosänkyä voidaan muuntaa ja muokata tarpeiden mukaan - Voit muuntaa sen esimerkiksi puoliparvisängyksi tai parvisängyksi ostamalla lisäosia, sinä päätät Mahdollisuus lisäsäilytykseen ostamalla tilavia sänkylaatikoitamme, asennettuna kätevillä laatikonohjaimilla niin että myös sängyn alla on siistiä.

Mistä: 539,00 €

Mihin: 919,00 €

Lue lisää

Juniorisänky pyökkijaloilla

Juniorisänky pyökkijaloilla

Siistin tyylikäs juniorisänky pyökkijaloilla. Sängyssä on kookoas sängynpääty ja reuna etupäädyssä ja pieni reuna jalkapäädyssä. Katso kaikki lastenhuonekalut täältä Sänky joka saa joka saa jokaisen lastenhuoneen loistamaan, tehty laadukkaista materiaaleista, jotta varmistat vakaan ja turvallisen sängyn pienelle lapselle. Pienet tikapuut voidaan ostaa lisänä, auttamaan lasta pääsemään ylös sänkyyn. Voidaan myöhemmin käyttää keittiöjakkarana. Voit myös ostaa sopivan patjan sängylle 100 % puuvillaa 18 kg/m3 vaahdolla.

Mistä: 240,00 €

Mihin: 394,00 €

Lue lisää

Talosänky sängynreunalla

Talosänky sängynreunalla

Talosänky sälepohjalla ja kehyksellä pyökki-puusta. Muotoiltu ja laminoitu koivu-sälepohjalla takaamaan optimaalisen makuumukavuuden. Tällä tuotteella et saa vain korkealaatuista sänkyä vaan kätevän talosängyn etureunalla ja tyylikkäällä kehyksellä, jonka koristeluun vain mielikuvitus asettaa rajan. Pyökki-kehys voidaan halutessa poistaa ja talosänkyä voidaan muuntaa ja muokata tarpeiden mukaan - Voit muuntaa sen esimerkiksi puoliparvisängyksi tai parvisängyksi ostamalla lisäosia, sinä päätät Mahdollisuus lisäsäilytykseen ostamalla tilavia sänkylaatikoitamme, asennettuna kätevillä laatikonohjaimilla niin että myös sängyn alla on siistiä.

Mistä: 433,00 €

Mihin: 813,00 €

Lue lisää

Päiväpeti - leveys 120 cm sis. Sälepohjan

Päiväpeti - leveys 120 cm sis. Sälepohjan

Iso ja upea sänky mitoissa leveys 120 cm sis. sälepohjan. - Täydellinen teini-ikäiselle tai lapselle joka kaipaa enemmän nukkumatilaa Sänky on erittäin korkealaatuinen - pyökkipuusta valmistetut runko-osat sekä tukevat MDF-kuitulevyt laidoilla. Ostaessasi korotusmoduulin ja sängynreunan suojalla sänky voidaan laajentaa parvisängyksi tai muuntaa kerrossängyksi - Elämäsi sänky.

235,00 €

Lue lisää

Päiväpeti- leveys 140 cm inkl. Sälepohja

Päiväpeti- leveys 140 cm inkl. Sälepohja

Iso, upea sänky mitoissa leveys 140 cm sis.. Sälepohja. - Täydellinen nuorelle teini-ikäiselle tai lapselle joka kaipaa enemmän nukkumatilaa Sänky on erittäin korkealaatuinen - pyökkipuusta valmistetut runko-osat sekä tukevat MDF-kuitulevyt laidoilla. Ostaessasi korotusmoduulin ja sängynreunan suojalla sänky voidaan laajentaa parvisängyksi tai muuntaa kerrossängyksi - Elämäsi sänky. Patja lisä-osana.

265,00 €

Lue lisää

Lastensänky -120/140x200 cm

Lastensänky -120/140x200 cm

Iso lastensänky sängynreunalla Hieno lastensänky sille joka haluaa hieman enemmän tilaa. Tyylikäs sänky joka sopii lapselle monen vuoden ajan. Tämä tuote voidaan laajentaa puoliparvi,- parvi,- tai kerrossängyksi. Sängyn runko on valmistettu korkealaatuisesta pyökkipuusta. Halutessasi voit lisätä etureunan, valitse silloin sängynreuna + hakasjalat. Patjat saatavissa täällä

Mistä: 410,00 €

Mihin: 459,00 €

Lue lisää

Päiväpeti - leveys 90 cm sis. Sälepohjan

Päiväpeti - leveys 90 cm sis. Sälepohjan

Iso ja upea sänky mitoissa leveys 90 cm sis. sälepohjan. - Täydellinen teini-ikäiselle tai lapselle joka kaipaa enemmän nukkumatilaa Sänky on erittäin korkealaatuinen - pyökkipuusta valmistetut runko-osat sekä tukevat MDF-kuitulevyt laidoilla. Ostaessasi korotusmoduulin ja sängynreunan suojalla sänky voidaan laajentaa parvisängyksi tai muuntaa kerrossängyksi - Elämäsi sänky.

Mistä: 178,00 €

Mihin: 332,00 €

Lue lisää

Sänky-yhdistelmä ULL

Sänky-yhdistelmä ULL

Sänky lamellisälepohjalla ja kahdella laatikolla. Muotoiltua laminoitua koivulamellia, joka antaa täydellisen makuumukavuuden. Laatikoissa on runsaasti tilaa ja niissä on "vetokiskot", jotka pitävät huolen siitä, että ne aina asettuvat siististi sängyn alle.Sänky voidaan luonnollisesti muokata ja laajentaa täysin tarpeen mukaan - lisää ulosvedettävä sänky, niin sinulla on tilaa sekä vieraille että säilytykselle. Tai lisää korkeammat jalat ja muuta puoliparvisängyksi, tai.... valitse itse, täysin tarpeidesi mukaan. Hinta ilman lisätarvikkeita ja koristeita.

Mistä: 352,00 €

Mihin: 506,00 €

Lue lisää

Junior / lastensänky TOR

Junior / lastensänky TOR

Sänkykombinaatio TOR Hyvä ensimmäinen sänky, joka tarvittaessa voidaan muokata kun tarpeet muuttuvat. Hyvä ja turvallinen sänky korkealaatuisista materiaaleista. Saatavilla myös etureunalla - Katso ODIN -malli tästä.

Mistä: 314,00 €

Mihin: 549,00 €

Lue lisää

Junior / Lastensänky - ODIN

Junior / Lastensänky - ODIN

Sänky sälepohjalla, sängynreunoilla ja etummainen sängynlaita lovijaloilla. Voi mahdollisesti vaihtaa sängynreunat yhteen meidän fiksuihin design-sängynreunoihin. Oikein hyvä alkusänky- turvallinen siirtymä vauvansängystä tai ehkäpä juniorisängystä. tässä lapsi voi nukkua hyvin ja turvallisesti - kehystettynä, niin ettei hän pääse putoamaan alas, mutta samalla taaten helpon pääsyn sänkyyn, ilman että lapsi pääsee kiipeämään reunan yli. Sänky voidaan myöhemmin laajentaa puolikorkeaksi sängyksi pelkillä tikkailla, tai vaikka lisätä säilytystilaa laatikoilla. Poista etureuna ja sinulla on yksinkertainen ja fiksu vuodesohva.

Mistä: 441,00 €

Mihin: 595,00 €

Lue lisää

Tuotteet 1-10 / 30

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  1. 1
  2. 2
  3. 3