Parvisänky

Parvisänky

KORKEAT SÄNGYT KAAPPILLA, SOHVALLA TAI TYÖPÖYDÄLLÄ

Luo lisää lattiapinta-alaa leikkimiseen ja muihin huonekaluihin Manis-h:n korkeilla sängyillä. Täältä sivulta löydät erilaisia sängyn yhdistelmiä, jotka sopivat täydellisesti lastenhuoneeseen. Voit lisätä ylimääräisen nukkumapaikan, sohvan, työpöydän tai mitäpä sanoisit korkeasta sängystä, jossa on ulosvedettävä sohva. Tai kaikki kerralla. Korkeasängyt liukumäellä ovat täydellinen ratkaisu lapsikoteihin, joissa on pienet huoneet tai niille, jotka haluavat coolin sänkyratkaisun monilla mahdollisuuksilla.

Tyylikkäät korkeasängyt Meillä on tyylikkäitä korkeasänkyjä kestävästä materiaalista, jotka kestävät koko eliniän ja useamman kuin yhden lapsuuden. Korkeasänky tarjoaa mahdollisuuden luoda monia erilaisia sänky-yhdistelmiä - olitpa sitten haluamassa kerrossänkyä tai tavallista sänkyä, vain muutamia lisähankintoja tarvitaan, jos ollenkaan. Manis-h:n huonekalut kasvavat lapsesi tarpeiden ja toiveiden mukana, mikä varmistaa kestävän ympäristön lastenhuoneessa.

Manis-h toimittaa myös korkeasänkyjä erikoismitoissa, joten jos standardimitat eivät sovi lastenhuoneeseen, voit aina ottaa meihin yhteyttä tarjouksen saamiseksi korkeasta sängystä, joka sopii täydellisesti lapsesi huoneeseen.

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu