Puolikorkea sänky

Puolikorkea sänky

PUOLIKORKEAT SÄNGYT TYLKKÄÄSSÄ DESIGNISSA

Puolikorkeat sänkymme valmistetaan kestävästä MDF- ja pyökkipuusta, mikä varmistaa, että sänky kestää koko eliniän ja sen voi käyttää useammankin lapsuuden ajan. Siksi suunnittelemme kaikki lastenkalustomme ajattomassa ja tyylikkäässä muotoilussa.

Puolikorkeisiin sänkyihimme on saatavana laaja valikoima hauskoja lisävarusteita. Lisäksi sängyn korkeus mahdollistaa tilan hyödyntämisen sängyn alla ja ylimääräisen tilan luomisen, jota voi käyttää ylimääräiseen säilytykseen tai viihtyisänä nurkkana, johon voit asettaa sohvatyynyn luodaksesi mukavan rentoutumispaikan. Voit myös ripustaa yhden interaktiivisista leikkiverhoistamme, jotka kutsuvat erilaisiin leikkeihin. Anna lapsesi valita suosikkivärinsä 22 eri värin joukosta, jossa he voivat ilmaista luovuuttaan. Selaa laajaa puolikorkeiden sänkyjemme valikoimaa ja innostu valitsemaan kaikista erilaisista sängyn yhdistelmistä kotiisi.

Jos sinulla on lastenhuone, joka vaatii erityisiä mittasuhteita, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous puolikorkeasta sängystä, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.

View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu