Vauvojen kalusteet

Vauvojen kalusteet

JOUSETTAVAT, LASTENSÄNGYT JA HOITOPIÖYTÄT

Sisusta kestävä, toiminnallinen ja tyylikäs vauvanhuone Manis-h:n huonekaluilla. Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan hoitopöydät, vauvansängyt, lipastot ja paljon muuta pikkuisellesi. Painotamme aina uudelleenkäyttöä lasten kasvatuksen aikana, jotta kulutusta vähennetään. Siksi valikoimastamme löytyy aina erilaisia hoitopöytiä, vauvansänkyjä, monitoimilipastoja ja muuta.

Esimerkiksi sivu sängystä sivuun -kehtomme voidaan muuntaa pieneksi penkiksi, vauvansängyt voidaan muuntaa juniorisängyiksi tai työpöydäksi, ja kaapit voidaan säätää vastaamaan sekä vauvojen että hieman vanhempien lasten tarpeita, jotka tarvitsevat enemmän säilytystilaa. Lisäksi useimmat hoitopöytämme, vauvansängyt ja lipastot tarjoavat erilaisia ratkaisuja.

Tämä tarkoittaa sitä, että monet vauvansängyt, hoitopöydät ja sivusta sivuun -kehdot voivat olla mukana lapsen ensimmäisinä vuosina, joten lastenhuoneen ei tarvitse muuttua joka puoli vuosi.

On meille tärkeää, että hoitopöytämme, vauvansänkymme, sivu sängystä sivuun -kehtomme ja muut huonekalumme eivät aiheuta haittaa ympäristölle tai lapsille. Siksi maalaamme kaikki huonekalumme vesipohjaisilla maaleilla, joissa ei ole voimakkaita ja vaarallisia kemikaaleja.
 
 
 

View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

1. -luokkainen laatu

Jos turvallisuus on huippuluokkaa, pitää tietenkin laadunkin olla. Sängyt on valmistettu sileästä massiivipuusta, yhdistettynä vahvasta, tukevasta MDF-levystä valmistettuihin sängynlaitoihin ja sängynpäätyihin.

Maali on vesiohenteinen eikä sisällä lapsille haitallisia kemikaaleja. Pinnat testataan ja hyväksytään muun sängyn tavoin tiukimpien eurooppalaisten standardien mukaisesti.