Varastossa
Vain %1 jäljellä

Puinen sängyn runko pyökkiä

Koristeellinen ja tyylikäs pyökistä valmistettu sängynrunko, joka antaa lastenhuoneelle ainutlaatuisen ilmeen. Koristele sänky puurungolla luodaksesi kotisängyn. Voit lisätä joko kodikkaan luolan luovaa tekstiiliämme tai valopalloilla kuvan osoittamalla tavalla. Tässä kehyksessä on lukemattomia koristevaihtoehtoja.

Pyökkirunko voidaan asentaa kaikkiin Manis-h:n sänkyihin niiden korkeudesta tai koosta riippumatta. Tämän paketin ostaminen sisältää kaiken mitä tarvitset muuttaaksesi lapsesi sängystä pinnasängyn.

 

SKU
14000-config
Alkaen 185,00 €

Vakio

64*200*90 cm

Juniori

64*160*90 cm

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja, jotka varmistavat lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla, vain tekemällä muutama ostos.

Kaikki sänkyjemme tukiosat on valmistettu massiivipyökistä, mikä takaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan kaikkien tuotteidemme pitkän kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia mukavasta iltasadusta yhdessä sängyissämme.

Lisätietoja
ColorSnow white - 11