Varastossa
Vain %1 jäljellä

Puinen sängyn runko verhoilla

Valkoinen puuvillaliinamme on hauska lisävaruste sänkyyn. Se muuttaa sängyn luolaksi ja sopii erinomaisesti nukkumiseen ja leikkimiseen.

Liina on valmistettu valkoisesta puuvillakankaasta ja on pestävä. Se sopii vain junioreiden 90x160 cm tai 90x200 cm sänkyyn.

Tämä tuote sisältää sängynrungon (14000 tai 14060) ja puuvillaverhon.

 

SKU
14900-config
Alkaen 319,00 €

Manis-h on tanskalainen yritys, joka valmistaa lasten huonekaluja. Missiomme on valmistaa kestäviä huonekaluja, joissa painotetaan laatua, joustavuutta ja toimivuutta. Kaikki huonekalumme noudattavat eurooppalaisia ​​vaatimuksia ja standardeja, jotka varmistavat lapsesi turvallisuuden.

Sängymme on rakennettu ainutlaatuiseen modulaariseen järjestelmään, jonka avulla voit kasvaa sänkysi mukana. Voit aina rakentaa sängyn ylös tai alas haluamallasi tavalla, vain tekemällä muutama ostos.

Kaikki sänkyjemme tukiosat on valmistettu massiivipyökistä, mikä takaa vakaan ja turvallisen sängyn, kun taas sängyn sivut on valmistettu laadukkaasta vahvasta MDF-levystä, jolla on kaunis pinta. Kaikki tämä auttaa varmistamaan kaikkien tuotteidemme pitkän kestävyyden.
Maalimme on vesiohenteinen, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kaikki sänkymme on testattu ja hyväksytty 100 kg:n staattiseen paineeseen halkaisijaltaan 30 cm. Tämä tarkoittaa, että lapset ja aikuiset voivat helposti nauttia mukavasta iltasadusta yhdessä sängyissämme.

Lisätietoja
ColorSnow white - 11